Home Uw taken FAQ Aanmelding ContactAls testinkoper controleert u in opdracht van onze klanten de standaarden in het proces van verkoop en advies. Dit gebeurt in de regel persoonlijk ter plaatse of per telefoon.

Daarvoor maakt u als een schijnbaar normale klant contact met de vestiging of het filiaal van bijvoorbeeld autohandelaren, banken of detailhandelaren en u laat zich adviseren over een product of een dienst zonder te kennen te geven dat u een testinkoper bent.

Vervolgens beoordeelt u de ervaringen van uw inkoop op een gestandaardiseerd testformulier en stuurt u de resultaten naar ons.

Voor een dergelijke test ontvangt u alle noodzakelijke informatie over waarop u bij de test moet letten. Het beschikbaar stellen van die informatie en het zenden van de resultaten gebeurt in de regel online.

Voor uw activiteit krijgt u een vast bedrag voor uw uitgaven en kosten. Als u producten moet aankopen, worden de gemaakte kosten terugbetaald. De betaling geschiedt na een succesvolle beŽindiging van de tests.

Afhankelijk van het land wordt u met de uitvoering van zulke tests als freelance medewerker actief of wordt u
tijdelijk aangesteld. Meestal voert u niet slechts een maar meerdere tests uit. Deze tests kunnen vaak met andere activiteiten van u worden gecombineerd zoals winkelen, boodschappen doen, etc. Als u naar de FAQs kijkt vindt u een groot aantal mogelijke vragen over de activiteit.